Over ons

April 2016

Een droom wordt werkelijkheid…….

eten & drinken bij ”de Brombeer” in Westerbork

De kop is eraf, vanaf vrijdag 22 april is het horeca gedeelte van Landgoed Vakantiepark het Timmerholt in Westerbork overgenomen door Roelof Ottens uit Buinen. Al jaren een droom van Roelof om toch ooit “iets” in de horeca voor zich zelf te hebben.                                           

Roelof is ooit begonnen als vrachtenwagen monteur, daarna heeft hij jaren gewerkt als monteur in de graszoden. Totdat er in 2009 een baan vrij kwam in de catering. De overstap werd genomen, spannend, maar toch werd de gok genomen. Een baan wat voor hem weggelegd was, hij was in zijn element, maar toch altijd in het achterhoofd om ooit iets voor zich zelf te beginnen bleef…..                                                                         

Tot 3 weken geleden, per toeval kwam hem ter ore dat men op Landgoed Vakantiepark het Timmerholt in Westerbork iemand zocht om het horeca gedeelte op zich te nemen. Na kort beraad en overleg met zijn gezin is er met elkaar besloten om de gok te wagen en ervoor te gaan !                                                                                                               Er is in 4 dagen hard gewerkt, mede door alle hulp van familie en vrienden kon eten & drinken bij “de Brombeer” vanaf 22 april jl. starten.

In het restaurant gedeelte kan men terecht voor een lekkere eenvoudige maaltijd, tevens kan men er heerlijk rondom de haard vertoeven met een glas wijn of een kop koffie.                                             Voor de snack liefhebber is er volop keuze om dit mee te nemen of in het restaurant te nuttigen.                                                                                 Hebt u iets te vieren? Dat kan ook, er is een buffetzaal aanwezig om het feestje naar ieders wens in te vullen.                                                                                                                                  

In de “Timmerbox”(overdekt), waar u spellen en speelmogelijkheden vindt, kunnen de kinderen prima vertoeven. Bij mooi weer bieden wij u ook diverse terrassen waar vanaf men een prima overzicht heeft over de speeltuin met de diverse speeltoestellen, het grote springkussen en het unieke speelkasteel.

Mogelijkheden genoeg, dus……kom eens langs bij eten & drinken bij “de Brombeer” in Westerbork gelegen op Landgoed Vakantiepark het Timmerholt.