Inzell oktober 2015

 Trainingskamp Inzell 2015.

Ien week lang huuf ik nie te zeggen......Roos ruum dit eem op.....Roos ruum je rommel is op.......Roohooooossssss bemoei je niet met je zus........                                    

Veur ien week huuf ik nie heur rondslingernde rötzooi van grammietigheid in heur fietsmand te mieter'n......

Veur ien week heur ik heur nie vraog'n: " Mam waar is mijn riem" ,"maham waar zijn mijn schoenen"...."mahaaaammmmm".............

Ien week, echt 'n volle week is ze vöt, op trainingskamp naor Inzell......950 kilometers hier vandaon........

Ie hef der 't heule jaor zo naor uutkeken, al daog trainen daor op die mooie iesbaon in Inzell, zelfs nog een interclub wedstried dizze week, al daog fietsen, want ök heur ATB mus met.......je wilt niet weet'n met hoeveul bagage dat wicht vanavond vöt gaon is......

Maor nou 't toch zover was, was 't toch ök wel weer spannend, allenig.....daorgunder.......'n heule week zunder heur mam die heur aans altied wel achter de kont an zit, en waorvan ik aans as ik weer us wat zeg wel 'n heule grote zucht heur.....

En........nou 't toch zover is vin ik 't toch ök wel 'n beetie vrumd......rustig........nou al.....zelfs Sam vun't toch wel 'n beetie 'n raor idee dat heur grote zus de heule week vöt is..........

Maor......dit.........dit is 'n belevenis......dit kunt ze heur strakkies nie meer aofpakken.....

En ik.........ik denk.......da'k straks (aander week) bliede bin da'k heur weer achter de kont an kan zitten en weer roepen kan.....Roohoooooosssssssss...................

Lieve Roos......GENIET van dizze week!!!

 Dikke kus mam           15123421_690494977793245_3534204534026179927_o2.jpg