Bioscoop Juli 2015

Nou...ik kan ök eindeluk naor berre.....de oldste, oeze Roos was naor de bioscoop.......zie hebt vakaansie dus veuruit dan maor.....

Ik vreug nog welke film gao je dan? Och zee Roos " dat weet ik nog niet, maar ze hadden het over Spangas ofzo"....... Toen zee ik nog, nah.....Spangas is dat nog wel wat veur jullie? Bin je daor nie iets te groot veur? Nahh dat vun ze zülf ök eigluks wel, der was volgens heur aans ök nog wel wat, dat zagen ze ter plekke dan wel……'k heb der verder maor gien acht op slaon.....

Najahhhhhh zeg.......zie komt net thoes.........rooie wangen van kom es kieken, "oh mam het was zo'n leuke film joh"...... "Oh… nou mooi ja, welke film bin je nou west dan?" Vreug ik zo tussen neus en lippen deur.....

Magic Mike XXL.....tja ‘t zee mij werkelijk niks......”Het ging over een stripper mam.....” ….."huh?.....watblieft?"  

"Ja echt, en we mochten ook naar binnen hoor, het was zo'n leuke film....ik ben nog aan het nagenieten mam....."

Zie hef mij de trailer eefies laoten zien, met nog steeds die rooie wangen.......dussssssss….

Dattien jaor ........wor ik nou vroeg old of wordt zij nou vroeg groot.......?

filmroos.jpg